U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

  

 Anne-Marie de Bever - 1958

Ik ben Anne-Marie de Bever en jaren werkzaam geweest als medisch pedicure, schoonheidsspecialist, visagist, en kleur-type en stijl adviseuse. Door mijn belangstelling voor binnen- en buitenkant heb ik vele workshops gevolgd en gegeven die betrekking hebben op schoonheid, gezondheid en het oplossen van kwaaltjes  door vitaminen en de juiste voeding. Dit test ik ook met de bio tensor.

Mijn passie is reizen,  gezondheid en koken. Een mooie, gezonde binnenkant is voor mij zeker zo belangrijk als een mooie, gezonde buitenkant. Met bijzondere collega's workshops organiseren, op locatie, waarbij we aan binnen en buitenkant werken is het mooiste wat er is. Ik kan niet wachten op een mooie ontmoeting.

 www.beautytop.nl 

 

 

Caroline Hoogstrate - 1971

 

Ik ben Caroline Hoogstrate, dochter van een mosselvisser uit Yerseke. Door de liefde ben ik in de Lichtstad Eindhoven terecht gekomen. Ik heb jarenlang als groepsleidster gewerkt onder meer in de crisisopvang, met meervoudig gehandicapten en in een fasehuis voor pubers. Altijd met heel veel plezier.

Ook heb ik ervaring in de particuliere thuiszorg, onder andere met oudere mensen in hun laatste levensfase. Mooi soms zwaar werk maar ontzettend dankbaar om in moeilijke tijden iets te kunnen betekenen voor de laatste reis.

 

Toen ik iets las op internet over Reconnective Healing gebeurde er iets in mij. Het liet me niet meer los, en kwam telkens in mijn hoofd. De eenvoud, de kracht en de humor van het levensverhaal van Dr. Eric Pearl raakte mijn hart. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam, mijn handen werden warm en ik kreeg tintelingen over heel mijn lichaam. Ik ben alle cursussen Reconnective healing gaan volgen en erg blij en gelukkig dat ik dit kan aanbieden en dat het zoveel succes brengt aan zoveel mensen. Mijn grootste hobby is collages maken wat ik ook met veel passie doe. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

 

 www.reconnected-bethesda.nl

 

 

 Rea Lenders - 1980

 

Ik ben Rea Lenders, als 6 jarig meisje ben ik begonnen met trampoline springen en heb 29 jaar lang alles eruit gehaald wat er in zat; 10-voudig Nederlands kampioen en 2 Olympische spelen.

Niet alleen als sporter maar ook als mens ben ik gewend alles uit het leven te halen wat er in zit omdat er zoveel moois is en het leven een prachtige, soms moeilijke leerweg is. Door de fijne maar zeker ook de minder fijne momenten in mijn leven heb ik veel geleerd! Nu op 37 jarige leeftijd mag ik mama  zijn van een heerlijk mooi zoontje van 3 jaar en mijn kennis en ervaringen delen in mijn werk als coach! Hoe speciaal om nu ook kinderen en jong volwassenen blij te maken met de kennis opgedaan in de trampoline sport en van het leven?!

Daarnaast geef ik clinics en lezingen bij diverse bedrijven om  mensen te inspireren. Over het leven van een topsporter, wat het doet met je als mens en hoe je, ook als mens, alles uit het leven haalt.

Graag wil ik ook bij deze bijzondere workshops mijn kennis en ervaringen delen om te inspireren en waardevolle informatie te geven voor het verdere leven want daar word ik als mens het gelukkigst van.

 

www.real-sports.nl

 

Miriam Derix - 1970

Ik ben Miriam en sinds dit jaar werkzaam in een bakkerij wat ik erg leuk vind. Voor dit werk heb ik ruim 12 jaar gewerkt als gastouder aan huis. Met heel veel liefde heb ik dit gedaan, kinderen zijn zo puur en eerlijk. Zorgen is mijn passie ik haal daar zoveel voldoening uit. Van koken word ik heel blij, mensen verwennen met allerlei lekkers maakt mij reuze blij.

Mijn droom is om ooit nog eens een lunchroom of B&B te hebben in Nederland of buitenland.

Sinds enkele jaren ben ik druk bezig met zelfontwikkeling; healing -meditatie- shiatsu - EMDR....niets is mij vreemd!

Graag wil ik voor jullie ZORGEN op deze fantastische reis.

 

 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail